souq

Het idee en zo

Het idee om een Syrisch Pop-up restaurant kwam van een vriendin van een onze bestuursleden, die gegeten heeft in een Syrisch pop-up in Oss. Zij heeft haar enthiousiasme aan ons overgebracht. Het idee geeft de mogelijkheiden om inwoners van Wijdemeren van Syrische afkomst meer in contact te brengen met hun nieuwe landgenoten.
Wij hebben als Kursusprojekt Loosdrecht besloten het concept te omarmen. En stellen onze zalen en vrijwilligers ter beschikking om gedurende 5 avonden zo'n heerlijke dineravond te organiseren.

Voor de gasten wordt het ook een zeer aparte ervaring. De dinerzaal kunnen we niet helemaal aankleden en inrichten zoals we zouden willen voor deze 5 avonden. Daarentegen de menukaart ziet er uiteraard zeer exotisch uit en de gerechten zoals Ozi,Taboulé, Baba Ghanouge of Linzensoep zie je niet snel staan op de menu's van de overigens voortreffelijke restaurants in Wijdemeren. Toch zijn deze overheerlijke hapjes op onze avonden te proeven in ons restaurant "Souq". Gezien de grote van de keuken is er wel een vast 3-gangen menu met weinig variaties voor de avond en natuurlijk wordt er ook met onze vegatarische bezoekers rekening gehouden. De verwachting is dat er op elk van de avonden een andere kaart is. Wij kunnen op deze avonden geen alcoholische dranken schenken, omdat wij (als Kursusprojekt Loosdrecht) daar natuurlijk geen vergunning voor hebben.

Wij kunnen u verwelkomen op vrijdag (inloop vanaf 18:00 uur en diner 18:30 uur):

26 oktober (VOL GEBOEKT)
16 november (VOL GEBOEKT)
30 november
(VOL GEBOEKT)
11 januari 2019 (VOL GEBOEKT)
25 januari 2019 (VOL GEBOEKT)

Restaurant Souq opent haar deuren in ons gebouw het 3-Luik, Acacialaan 2 / hoek Lindeplein.

Reserveren kunt u via pop-up@kploosdrecht.nl (zie ook de reserveerpagina). Laat deze kans u niet voorbijgaan want het is meer dan een unieke ervaring.